Cine suntem…

Cautati Oferte Last Minute in Turcia? Cautati oferte last minute la hoteluri in Europa? Cautati oferta last minute de sejur cu avion din Cluj? Ati ajuns unde trebuie. Infiintata la 31 Mai 1993, agentia noastra se mandreste cu mai multe premiere pe piata de turism din Romania. Suntem prima agentie de turism care a promovat oferte last minute pentru Tunisia in Romania in 1994, sau Republica Dominicana in 1995. Totodata, suntem prima companie de turism din Romania, Dealer Autorizat al unui concern german de talie mondiala, Neckermann Reisen, inca din martie 1998.

Dorim sa promovam oferte last minute ieftine? Nu! Dorim sa promovam oferte de turism si sejururi de calitate care sa va lase amintiri placute, chiar daca sejurul nu se gaseste cu avion din Cluj direct. Credem ca meritati orice efort pentru a gasi oferta perfecta. Fie ca este o oferta last minute in Antalya, sau o oferta last minute in Tunisia ori Thailanda sau o oferta last minute exotica in Seychelles, depunem toate eforturile pentru a va face drumul cat mai scurt si sejurul la orice hotel cat mai odihnitor. Dorim sa va oferim Serenitate, acel sentiment care te cuprinde cand admiri planeta pe care te odihnesti  si te bucuri de roadele pamantului fara sa mai socotesti  minutele scurse.

Credem ca in cei aproape 20 de existenta am dovedit ceva tangibil intr-o meserie care vinde amintiri si sentimente. Suntem siguri ca exista oferta last minute pentru o vacanta perfecta, daca exista dorinta de a o atinge. Iuve Travel inca o mai are…Va dorim un Sejur Special!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s