Last Minute Caraibe – Vara 2013


Cele mai bune oferte pentru Caraibe le gasiti in pagina noastra. Dintre toate hotelurile comercializate va prezentam doua:

Riu Naiboa 4* – Punta Cana (R. Dominicana)

Plaja Punta Cana

Plaja Punta Cana

Hotel Riu Naiboa (All Inclusive 24 de ore), este situat în Punta Cana, Republica Dominicană, înconjurat de grădini abundente și ample: un hotel de 4 stele perfect pentru a petrece câteva zile de vacanța liniștita unde va puteti bucura de  plaja larga strajuita de marea turcoaz.
Mediul hotelului vă invită să vă relaxați, deoarece este inconjurat de spatii verzi tropicale, un climat cald si departe de zgomotul orasului, perfect pentru vacanțele de  relaxare. Acesta oferă o piscină cu apă proaspătă, o terasă de plaja, o sală de gimnastică și centrul de wellness „Spa Etern”, cu diferite tipuri de tratamente și masaje.

În Republica Dominicană, din punct de vedere gastronomic puteți găsi tot felul de produse alimentare internaționale, dar dacă doriți să profitati de șederea în această destinație minunată pentru a gusta gastronomie Dominicană, delicioasa la  gust și în special  in culoare, puteți gasi o mare varietate de arome aproape infinita, deoarece în R. Dominicană sunt folosite în principal fructe și legume. La bufetul restaurantului, sau la restaurantul tematic, veți găsi un meniu fără sfârșit și rețete care sunt pregătite de bucătarii complexului in fiecare zi.

ClubHotel Naiboa este situat în interiorul complexului hotelier Riu Resort, împreună cu Riu Palace Bavaro, Riu Palace Punta Cana, Riu Palace Macao și ClubHotel Bambu, unde sunt folosite mai multe facilitati impreuna cu oaspetii celorlalte resorturi. Datorită programului de divertisment, oferit de hotelul nostru, puteți avea un timp plăcut pe tot parcursul zilei iar cu sistemul All Inclusive aveti posibilitatea de a face unele activități și o mulțime de sporturi, împreună cu familia sau prietenii.

Occidental Allegro Playacar – Riviera Maya (Mexic)

Allegro Playacar cu servicii all-inclusive, situat la 3 km de Playa del Carmen, beneficiază de plajă privată cu facilităţi pentru sporturi nautice. Există 3 piscine în aer liber, terenuri de tenis, centru spa şi sală de gimnastică.

Bungalourile, create în stil polinezian, oferă balcon sau terasă. Fiecare dintre acestea beneficiază de aer condiţionat şi ventilator. Există zonă de relaxare cu TV prin satelit, minibar şi filtru de cafea.

Riviera Maya

Occidental Allegro – Riviera Maya

Complexul oferă 4 restaurante, 4 baruri şi 1 discotecă cu bar. Barul de tip bufet oferă preparate din bucătăria internaţională. Există snack bar, grill, restaurant mexican şi restaurant italian. De asemenea, complexul beneficiază de cocktail bar şi de bar la piscină.

Tarifele includ, pe lângă mâncare şi băutură, o serie de activităţi supravegheate, precum un club pentru copii şi cursuri de scufundări, caiac şi windsurfing. Este oferit, de asemenea, divertisment de noapte.

Recepţia cu program nonstop oferă serviciu de schimb valutar, iar biroul de turism oferă serviciu de închiriere auto. Hotelul se află la 45 de minute cu maşina de Aeroportul din Cancun.

Preturile si tarifele pentru aceasta vara, oferte last minute si altele, le gasiti pe pagina noastra, unde va asteptam cu drag!