Reclamaţii din Croaziere


Sã uitãm de reclamaţiile tradiţionale despre rãul de mare cãci pasagerii croazierelor au o serie întreagă de noi probleme, potrivit unui nou raport,care a constatat cã aceştia se plâng acum cã marea este „prea zgomotoasã”.

courtesy jamesjetsam.blogspot.com
(Travel Tech News – 04.04.2013) Ca si agentie de turism am intalnit si noi reclamatii dar nici una ca cele de la o agentie britanica, ce a întocmit urmãtoarea listã de reclamaţii, „haioase”:
– O femeie s-a plâns cã marea e „prea zgomotoasã”, aşa că nu a putut să doarmã bine în timpul croazierei pe Marea Mediterană, solicitând o „izolare fonicã mai bunã împotriva suneteleor mării”, a cabinelor!
– Un cuplu a acuzat un căpitan de „nepoliteţe” pentru cã a ridicat ancora chiar dacã ei lãsaserã un bilet în care spuneau cã au nevoie de mai mult timp pentru vizitarea obiectivelor turistice din port!
– O femeie care a văzut că Gary Barlow de la „Take That” a cãlãtorit cu aceeaşi navã în croaziera precedentã, a cerut explicaţii cu privire la faptul cã star-ul în cauzã nu este la bord şi în timpul călătoriei ei!

– Un bãrbat s-a plâns pentru cã nu a obţinut „un bronz impresionant” şi pentru cã nu a putut înota în piscinã în fiecare zi în timpul unei excursii în jurul….. Alaska!
– O femeie care a navigat cu Celebrity Cruises a solicitat rambursarea biletului, deoarece nu au fost „nici o vedetã la bord”!
– Un tânăr a solicitat compensaţii dupã ce a cheltuit „mult mai mult decât planificase”, pe bacşisurile oferite personalului pentru excelentele servicii.
– Un pasager care a rezervat o cabină de interior, s-a plâns apoi cã nu are vedere la mare şi a cerut instalarea unei ferestre.
Ultimele oferte Last Minute in domeniul Croazierelor le gasiti la Iuve Travel Cluj, de 20 de ani luptand impotriva… plictiselii!!!!