Cele mai Romantice Statiuni All-Inclusive din Lume


Petrecaretul oras Cancun, Mexico, nu este primul loc unde ti-ai planifica o evadare romantica si secretoasa.
Insa Complexul Le Blanc Spa Resort destinat cuplurilor va va determina sa va razganditi. Acest all-inclusive starneste atmosfera cu o plaja privata, serviciu de majordom, si piscina infinity – nu degeaba a atras-o si pe celebra actrita Julia Robert!

Faptul acesta nu este o surpriza pentru André Leavitt de la Time Travels Inc., care recomanda cu drag aceasta experienta destinata cuplurilor, si  clientilor obisnuiti cu conceptul all-inclusive. „Aceste statiuni pur si simplu favorizeaza romantismul”, spune experta in turism si totodata mama. Cum Leavitt stie foarte bine, cateodata ai nevoie de o masa doar pentru doua persoane, fara copiii care isi striga nevoile de la mare distanta. Si cele mai bune statiuni all-inclusive romantice au evoluat spre gusturi mai sofisticate, meniuri imbunatatite, dotari diversificate si servicii de bar 24/7.
Cu toate gustarile si activitatile pregatite, puteti astfel sa iesiti din cotidian  si sa va acordati atentie unul-celuilalt. Acest fel de timp, ravnit de toti cei stresati, se poate obtine usor si pe Insula Maui, mai exact la Travaasa Hana, un grup linistit de casute tip-plantatie care in mod intentionat nu au in dotare TV, radiouri sau ceasuri. In schimb, va veti trezi in sunetul valurilor Pacificului, va veti imbaia intr-o cada cu hiromasaj, si veti invata stand-up paddleboard sau chiar si „hula dance”. Incercand ceva nou, acest complex garanteaza ridicarea nivelului de adrenalina.
In timp ce privelistile infinite catre mare sunt fara niciun dubiu romantice, giugiuleala langa un foc placut intr-un loc muntos si retras are propriul sau farmec si predispune la visare. The Point Resort este o asemenea locatie retrasa, pe marginea Lacului Saranac (New York), atragand cuplurile din orasele mari care sunt in cautarea evadarilor rapide, indiferent de sezon. Veti indragi focurile in aer liber, croazierele la apus si ciocolata calda ganache a bucatarului premiat Mark Levy.
Desigur, toate acestea, gastronomia fina, rasfatarea si fericirea au pret, incepand de la $120 pana la $600 pers./1 noapte. Insa, daca ati gasit statiunea potrivita pentru romantismul din voi, chestiunea banilor se topeste.

„Sa nu trebuiasca sa platesti pentru o bautura la piscina sau la pranz – e o experienta total lipsita de griji”, ne spune Ernesto Coppel, fondatorul si CEO-ul Complexului Pueblo Bonito Oceanfront Resorts and Spas din Los Cabos, Mexico.

Pana la urma, cand focurile din Pueblo Bonito se aprind, nu sunt singurele scantei zburand prin noapte.
Oriunde visati sa ajungeti pentru a „scapa de griji” o idee buna ar fi sa intrebati un profesionist al vacantelor, iar Iuve Travel, dupa 20 de ani de specializare in „All Inclusive” va poate pune la dispozitie numeroase idei pentru comparatie, impreuna cu informatii detaliate despre costuri, posibilitati de rezervare sau pareri pro si contra unui resort sa unei vacante. Lipsa de inforrmatii este cel mai mare dusman al unei vacante perfecte. Iar noi garantam satisfactia!