Cum sa gasesti oferta Last Minute potrivita?


„Last minute” inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti. Unii ar putea intelege ca e bine sa te hotarasti in  ultima secunda, in timp ce altii ar putea intra în panică la doar câteva ore înainte de plecare. Timpul poate „curge diferit” pentru oameni diferiti.  În lumea vacantelor , cu toate acestea, „last minute” înseamnă un termen de sase până la opt săptămâni  înainte de a ajunge pe un avion. Termenul se referă la perioada în care biletele ieftine sunt eliberate sau când operatorii de turism observa numărul de locuri vacante pe zboruri si paturile goale din camerele de hotel. Deoarece rezervările sunt diferite în fiecare an, este incert ce chilipiruri de ultimul minut vor fi disponibile deoarece societătile de turism sunt limitate cu privire la cât de mult pot reduce din preturi pentru niste oferte last minute.

thomas cook plane
Un sfat important pentru găsirea de oferte last minute este de a fi flexibil. Nu te limita doar la o dată de plecare, un aeroport de plecare si unul de sosire. Verifica toate oferte din pagina noastra de internet si gaseste hotelul care-ti place. Oferta s-ar putea sa nu fie pe pagina dar sa fie in sistemele de rezervare din agentia noastra. Uneori merită sa alegi un aeroport mai indepartat de casa pentru a obtine  „afacerea” last minute pe care o cautati cu infrigurare.
Dacă stiti din timp că vacanta dumneavoastra este rezervata pe o anumită zi, sau aveti un anumit hotel în minte, atunci, probabil, ofertele last minute  nu sunt recomandate. Dar si atunci, cu o intrebare pusa precis  si dand cat mai multe detalii, agentul de turism poate face minuni. În scopul garantarii disponibilitatii pe un zbor specific  sau pentru o anumita cazare, atunci trebuie să vă rezervati  în avans (chiar si cu 3-6 luni inainte) pentru a evita o dezamăgire.
Sfaturi pentru rezervarea unei Oferte Last Minute:
Companiile  aeriene isi coreleaza preturile la zboruri în functie de cerere, care poate avea in diferite perioade de timp,  fluxuri si refluxuri , în functie si de ora din zi si ziua săptămânii. Incercati sa stabiliti plecarea in zile mai putin obisnuite (luni-marti) si ore mai putin comode, pentru ca acelea sunt mai putin aglomerate si cerute de public iar acolo, companiile aeriene si agentiile de turism – in general – reduc pretul si fac posibile aparitiile de oferte last minute.

O alta recomandare ar fi alegerea ofertei  last minute dupa aeroportul de plecare. Uneori ofertele cu plecare „de acasa” pot fi cu 20% mai scumpe decat cele cu plecare de la o distanta de 200-300 km distanta. Cu ajutorul unor „ghizi” precum SatNav sau Google Earth, veti fi uimiti cât de usor este de a ajunge la destinatia dorită, în special dacă apelati la inchirierea unei masini sau în cazul în care există retele de transport public, cum ar fi trenurile sau autobuzele.Vacanta Perfecta

Profitati de oferte last minute  oferite de statiunile care au spatiu suficient pentru a satisface un numar mai mare de turisti si unde costurile se distribuie in mod adecvat ceea ce duce la micsorarea lor. Destinatii cum ar fi Benidorm in Spania, Sunny Beach în Bulgaria si în Sharm El Sheikh, în Egipt sunt doar câteva dintre punctele fierbinti  turistice, care sunt bine echipate pentru un număr mare de vizitatori în sezonul de vârf. Un beneficiu legat de rezervarea  cazării si zborurile de transport  într-un singur pachet este că va salvati de necazul serviciilor multiple independente care se prea poate sa nu se combine perfect  si sa stiti exact cât de mult va costa vacanta.
Nu renuntati la o vacantă la preturi accesibile doar pentru ca nu ati gasit in cinci minute oferta last minute perfecta. Aceasta poate nu exista, insa lucram din greu pentru  compunerea unui pachet cat mai apropiat de visul Dumneavoastra de a va bronza in  Caraibe sau in Insulele din Mediterana, sau Africa.

Gasiti ultimele oferte last minute cu preturi la zi si TOTALE la Iuve Travel Agency, Cluj.

U23CR4CYR8DJ

Booking.com

Reclame