Hai la Disneyland Paris – Parcul de Distractii al Europei de 20 de Ani!


Acum e timpul sa vizitati in Disneyland© Paris, oraselul copiilor mari si mici care si-a aniversat cei 20 de ani de cand functioneaza.

Mai jos gasiti o oferta de sejur fara transport, dar  poate fi achizitionat prin Iuve Travel si cu zbor din Romania, in functie de perioada aleasa.

Tariful pentru o persoana adulta: 236 euro/sejur.

Hotel Santa Fe ** – Camera

Copiii sub 12 ani au gratuitate la cazare si la intrare in ambele parcuri.
Oferta Last Minute  2=3 (platesti 2 nopti si stai 3).
Putem sa va  oferim bilete de avion cu plecare din Bucuresti. Daca alegeti sa faceti calatoria cu compania Air France, copiii sub 12 ani nu vor plati biletul de avion, ci doar taxele de aeroport. Oferta este valabila pana in luna martie 2013.

Ce include pretul? 3 nopti cazare in camera dubla la Hotel Santa Fe 2* si 4 zile de distractie in parcurile Disneyland plus mic dejun la hotel.

Dotari hotel:  restaurant, casa de schimb valutar, parcare, gradina, internet prin cablu, receptie nonstop, bar, semineu in lobby.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, telefon, televizor prin satelit, ventilator.

Hotel Santa Fe **

Ce se poate face in zona:  shopping si distractie.
Nu este inclus transportul,  asigurarea medicala precum si  alte facilitati decat cele mentionate in oferta.
De retinut: valabilitate in limita locurilor libere.

Destinatie de top in Europa, Disneyland Paris, dispune de două Parcuri tematice (Disneyland Park și Walt Disney Studios Park),  Disney Village precum si șapte hoteluri tematice și un teren de golf.

La aproximativ 32 de kilometri sau 20 mile distanta de  Paris, a fost vizitat de milioane de oameni in cei 20 de ani. Rezervati aici hotelul pentru Paris, prin Iuve Travel!

Book Cheap Tickets from CheapOair.ca

Reclame