Harry Potter Tour Londra


Secrets Will Be Revealed!

In 29 iunie 1997 s-a nascut o fantezie, numita Harry Potter, ce a devenit in 15 ani cea mai profitabila franciza cinematografica din lume cu o cifra uimitoare (rivalizand cu PIB-ul unor tari!), de peste 7,7 miliarde de dolari (conform Wikipedia.org).
“Potrivit lui J. K. Rowling, ideea pentru cartile Harry Potter si protagonistul sau omonim, a venit in timp ce astepta un tren intarziat de la Manchester la Londra in 1990. Ea a declarat ca ideea ei pentru  „acest baiat sfrijit, cu parul negru si ochelari ce nu stia ca era un vrajitor” a devenit obsesiva si reala.  In timp ce dezvolta idei pentru cartea ei, de asemenea, ea a decis sa faca din Harry un orfan care va urma o scoala-internat numita Hogwarts. Ea a explicat intr-un interviu in 1999 cu The Guardian: „Harry a trebuit sa fie un orfan – pentru ca  este un spirit liber, fara teama de  a-si dezamagi parintii … Hogwarts trebuia sa fie o scoala cu internat – cele mai importante lucruri se intampla pe timp de noapte.  Atunci nu este siguranta! Propriul meu copil imi intareste convingerea mea ca ei doresc mai presus de toate securitate, si asta e ceea ce ofera Hogwarts lui Harry” (wikipedia.org).
Seria filmelor a luat sfarsit, dar noi va oferim posibilitatea de a vizita studiourile unde s-a filmat Harry Potter.

Va puteti plimba printre culise:  salile scolii Hogwarts, casa lui Hagrid, celebra sala de mese, Alea Diagon, unde fiecare vrajitor si vrajitoare isi face cumparaturile, respectiv numeroase relicve, locuri de filmare si alte lucruri interesante, ce asteapta sa fie descoperite.
Warner Bros Studio Tour Londra ofera o oportunitate minunata de a explora din nou uimitoarea  magie din filmele  Harry Potter ™ ,  seria cu cel mai mare succes din toate timpurile. Aceasta vizita va va duce in spatele scenei si veti admira  o gama foarte mare de scenografii frumoase, costume si recuzite. Veti afla, de asemenea unele secrete bine pazite, inclusiv fapte despre efectele speciale si animatiile electronice care au facut aceste filme atat de populare peste tot in lume.
Situat la doar 20 km de centrul Londrei,  studiourile Warner Bros Leavesden, locul unde a inceput totul si unde toate cele opt filme Harry Potter au fost aduse la viata. Turul Studioului este accesibil tuturor si promite sa fie o experienta cu adevarat de neuitat – indiferent daca sunteti un pasionat fan Harry Potter,  sau vreti doar sa incercati ceva care este un pic diferit.
Turul este estimat sa dureze aproximativ trei ore, cu toate acestea, chiar daca este in mare parte tur cu ghid, sunteti liberi sa explorati atractia prin propriul ritm. In acest timp, veti putea vedea multe dintre scenele cele mai iubite si exponatele din filme.  Elemente unice si pretioase din filme vor fi, de asemenea, pe ecran, alaturi de unele exponate interactive  care se pot atinge, ceea ce va va face sa ve simtiti ca in film.
Cafeteria din studio si alte piete de desfacere ofera o gama larga de bauturi racoritoare proaspat preparate calde si reci, care sunt disponibile toata ziua si in fiecare zi. Magia continua, de asemenea, in Magazinul de Cadouri, care este plin de suveniruri interesante si marfuri oficiale, concepute pentru a-ti aduce aminte pentru totdeauna de ziua ta preferata de la Warner Bros Studio Tour Londra.

La cerere Iuve Travel va poate rezerva si biletele de avion necesare. Acest program se afla in categoria Turism Tematic

Reclame