Oferte Last Minute Combinatii Bangkok + Pattaya


Oferte Last Minute cu plecare din Budapesta in 31.01.2013, escala in Istanbul pe ambele sensuri, 3 nopti cazare in Bangkok cu mic dejun, 6 nopti cazare in Pattaya cu demipensiune

Windsor Suites 4* – Bangkok (3 nopti)

Asezare: in centrul orasului, pe Sukhumvit Road, la cca. 100 m de statie de metro, transferul de la aeroport cca. 35 minute.
Hotel alcatuit din 2 cladiri (Garden Wing 3* – cu 124 camere, piscina si modernul Windsor Suites Complex 4*- cu 458 camere, piscina la etajul 14), restaurante cu specific thailandez si international, bar, cafenea, colt Internet, WI FI si centru de afaceri.
Camere Counselor Suites 4*-  pe etajele superioare ale Windsor Suites, minibar, AC, seif, TVSAT, radio, telefon, baie, uscator de par, wc, fierbator de cafea/ceai si zona de relaxare.
Masa: mic dejun in bufet.
Sport: sala fitness. Wellness: contra cost serviciile centrului SPA. Extra tipp: la sejur minim 3 nopti se acorda 1 cina in bufet (fara bauturi).
oferte last minute
oferte last minute
Ranked #341 din 713 hoteluri in Bangkok
Oferta Last Minuteoferte last minuteoferte last minute
 
dupa sederea in Bangkok, veti fi transferati in Pattaya pentru sejur de odihna la:

Jomtien Palm Beach 4* – Pattaya (6 nopti)

Asezare: la cca. 4 km sud de Pattaya, despartit de plaja lunga cu nisip fin prin soseaua de tarm. Centrul zonei Jomtien se afla la cca. 5 minute pe jos.
Hotel alcatuit din cladire principala pe mai multe nivelurim totalizand 723 camere, receptie cu seifuri gratuite, colt internet contra cost, bar, cafenea, restaurant la piscina, magazin. In gradina piscina, terasa de plaja si pool bar. Paturi, umbrele si prosoape de plaja la piscina gratuite. O alta piscina la etajul 3 al hotelului.
Camere superior: minibar, AC, TVSAT, telefon, uscator de par, dus, wc si non stop room service .
Masa: demipensiune (mic dejun in bufet, cina in bufet sau la alegere din meniul prestabilit).
Sport: sala fitness; contra cost: bowling si sporturi nautice pe plaja; wellness: contra cost salon de masaj si de infrumusetare.
oferte last minute
Ranked #131 din 320 hoteluri in Pattaya
Oferta Last Minuteoferte last minuteoferte last minute

 Tarif: 1255€/pers.

Reclame