Rezervari la Schi in Austria, Elvetia, Italia, Franta – Skipass Inclus!


Pentru sezonul de iarna ne-am gandit la confortul Dumneavoastra!

Acum puteti sa va alegeti si sa va rezervati sejurul pentru practicarea sporturilor de iarna, de acasa.

Avantaje:

Rezervaţi din timp fără risc – asta este garanţia de zăpadă!
Dacă la 10 zile înainte de check-in, mai puţin de 40% din instalaţiile pe cablu incluse în skipass-ul rezervat funcţioneaza, puteţi schimba rezervarea fără nici un cost aditional pentru un sejur pe aceeaşi perioadă (în măsura în care există locuri libere, pretul sejurului este în acest caz cel al noului sejur la data rezervării iniţiale, valabil pentru călătorii între 30.12.12 şi 23.03.13). Pentru a profita de această garanţie vă rugăm să intraţi în contact cu noi la data indicată (10 zile înainte de check-in, de exemplu miercuri dacă check-in-ul este sâmbătă) prin telefon sau e-mail.

GARANŢIA NICE-PRICE

Dacă primiţi un sejur oferit de noi mai ieftin de la un alt operator, cu aceleaşi servicii incluse, trimite-ţi-ne pur şi simplu oferta înainte de rezervare şi vă garantăm un preţ cu 10 € mai mic. Dar suntem siguri: o relaţie mai bună preţ/calitate ca la noi nu veţi găsi! Şi cu numeroasele noastre reduceri puteţi economisi chiar mai mult!

 

Accesati linkul Vacante de Revelion la Schi, completati campurile afisate si puteti vizualiza ofertele de iarna, cu toate informatiile necesare (descriere si fotografii hoteluri, altitudine de schi, partii, distante pana la transporturile pe cablu, etc.), respectiv tarifele finale.

La toate unitatile de cazare aveti si tarifele de skipass incluse. Nu sunt insa obligatorii, la rezervare puteti opta “fara skipass” si veti avea pretul doar pentru serviciile de hotel.

 

La fel puteti proceda si cu asigurarea de stornare, care in Austria este obligatorie, insa asigurarea o putem incheia in agentie sau tot pe pagina noastra, la linkul http://www.iuvetravel.ro/asigurari.html . Asigurare medicala de calatorie si stornare, incheiata in agentie sau pe Internet, in momentul rezervarii serviciilor costa 43 RON/persoana/10 zile.

Iata in continuare si un exemplu concret:

Résidence La Muzelle [Preţ economic] ***

Situare/Facilităţi

   Résidence La Muzelle este situată lângă marea piaţa fără trafic automobil a Venosc, la doar câţiva paşi de magazine şi toate tipurile de servicii. Până la cabina cea mai apropiată – „Diable” sunt doar cca. 100 m. Cazarea este dotată cu ascensoare, acces la internet şi posibilităţi de joacă cum ar fi biliard, jocuri de computer (ambele contrra cost) şi ping-pong. Garaj subteran contra cost.

Dotare

   Studiourile şi apartamentele renovate dispun toate de sufragerie-dormitor, TV (contra cost), cadă şi duş precum şi balcon sau terasă. Chicineta complet echipată dispune de 2 plăci, cuptor cu micro unde cu funcţie de grătar, maşină de spălat vase, frigider şi filtru de cafea.

Studio 4 pers. (cca. 20 m²), fără masă (01 Decembrie / 7 nopti = 179 EUR/ apartament)

 • Sufragerie-dormitor cu canapea şi pat extensibile şi TV
 • Nişă cu pat supra-etajat în zona de intrare
 • Balcon sau terasă

Apart. 5 pers. (cca. 27 m²), fără masă (01 Decembrie / 7 nopti = 189 EUR/ apartament)

 • Sufragerie-dormitor cu 3 locuri de dormit şi TV
 • Dormitor cu pat dublu sau 2 paturi individuale
 • Balcon sau terasă

Apart. 6 pers. (cca. 40 m²), fără masă (01 Decembrie / 7 nopti = 189 EUR/ apartament)

 • Sufragerie-dormitor cu pat extensibil şi TV
 • Pat supra-etajat în zona de intrare
 • Dormitor cu pat dublu
 • Balcon sau terasă
Reclame