Vara s-a incheiat, Ofertele Last Minute Continua!


Chiar daca ne zgribulim un pic, pe ici pe colo, ofertele de vacanta last minute continua spre bucuria celor care vara asta au muncit… putem sa ne delectam cu o vacanta last minute in Muntenegru in frumoasele statiuni Budva si Becici, la doua hoteluri de 4 stele oferite de Neckermann Reisen (transportul este individual):

Hotel Avala Resorts & Villas 4*+- Budva

Asezare: amplasat in zona centrala a statiunii Budva, langa centrul istoric si vis-a-vis de zidul orasului. Langa hotel se gaseste o  plaja  mica, cu pietricele, distanta fata de plaja Mogren este de cca. 300 m. Sezlonguri si umbrele de soare contra cost.

Avala Resorts & Villas 4*

Dotari: 274 de camere, lifturi, hol cu receptie, seif, terasa, baruri, restaurant, cafenea, Internet, WIFI contra cost, coafor. Parcare.
Sport/Wellness: Jacuzzi, baie de aburi, sauna… mai mult

Hotel Iberostar Bellevue 4* – Becici

vacanta bulgaria last minute

Iberostar Bellevue

Asezare: amplasat intr-o gradina frumoasa, pe plaja. Distanta fata de centrul istoric al statiunii Budva este de cca. 2 km.
Dotare: format din 3 cladiri, dispune de 578 de camere, hol, receptie, seif, 2 restaurante pentru nefumatori, lobby-bar, 2 sali de conferinta, Internet contra cost, magazin. Terasa pentru plaja, snack-bar cu terasa, pool-bar. Parcare.
Masa: All Inclusive: Pensiune completa… mai mult

Pentru cei indragostiti de Spania, va propunem Costa Brava, statiunea Santa Susana:

Hotel Tahiti Playa 3*

vacanta spania last minute

Tahiti Playa

Asezare: In fata hotelului se intinde  plaja cu pietricele/nisip, cu intrare lina in mare. In fata hotelului trece linia de cale ferata. Distanta fata de Malgrat este de cca. 1,5 km. Inchirieri de biciclete la cca. 100 m.
Dotari: Hotelul dispune de 472 de camere. Datorita amplasarii, se recomanda familiilor cu copii. Hol, receptie, restaurant cu terasa, bar, TV SAT, Internet, magazin, lifturi. Gradina, zona pentru plaja. Masina de spalat (cu fise), magazin de… mai mult

Iar pentru cei dornici de vacante si Aventuri, propunem o vacanta in  Kenya – Sejur + Safari, in perioada Revelionului!

Reclame