Gran Canaria – Ultimele Zboruri din Sezonul de Vara


Oferte Last Minute Gran Canaria – Ultimele zboruri

Bungalows Cordial Green Golf 3+*

Este situat lângă terenul de golf „Campo de Golf”. Complex de bungalouri cu ambianţă plăcută, într-un mediu îngrijit, cu piscine mari.

Aşezare: este situat într-o zonă liniştită. Shuttle gratuit  la plaja nisipoasă din Maspalomas (la cca. 1,8 km) şi spre

Cordial Green Golf

– Camera

centrul staţiunii Playa del Ingles. Distanţa faţă de centrul comercial Faro 2 este de cca. 500 m.

Dotări:  hotel renovat complet. Clădire principală cu recepţie, WIFI (gratuit în spaţiile comune), restaurant. Grădină cu 2 piscine, terasă pentru plajă (şi cu zonă ferită de soare), şezlonguri, pool/snack-bar. În total 266 de bungalouri cu 1 etaj aşezate în şir.

Categorizare locală: 3*.

Camere: Bungalouri: Tip „B1”: pentru 1-3 persoane, pe 2 nivele, dotate cu ventilator de tavan. La parter cameră de zi/dormitor (canapea pentru a treia persoană), TV-SAT (contra cost), chicinetă, frigider, cafetieră, prăjitor de pâine , spaţiu pentru servirea mesei, terasă mică cu mobilier. La etaj dormitor deschis, seif contra cost, baie, duş, WC, balcon mic. Tip „B2”: pentru 3-5 persoane, dotări asemănătoare bungalourilor de tip „B1”, au în plus 1 dormitor.

Mese: fără servicii de masă, mic dejun sau demipensiune. Toate mesele în regim de bufet.

Sport:  Tenis de masă. Contra cost: biliard, la cca. 500 m sală de fitness în aer liber, tenis, squash.

Copii: Teren de joacă, piscină pentru copii, animaţie pentru copii.

Divertisment: Programe cu animatori.

Tipp Extra: Dine Around: valabil pentru pachetele cu demipensiune – cina se poate servi şi la un alt hotel Cordial (Sandy Golf sau Mogán Valle), rezervări în prealabil (min. 1 zi, în limita disponibilităţii).

Loc in dubla, demipensiune, 495 eur/pers.

Aparthotel Santa Monica 3*

Localizare favorabilă. Vedere splendidă asupra dunelor de nisip din Maspalomas şi asupra Oceanului Atlantic.

Aşezare:  este situat într-o zonă liniştită,  la plaja  de nisp cu dune (la cca. 200 m). Centru comercial şi de distracţii „Cita” la cca. 200 m.

Dotări:179 de apartamente amplasate pe 5 etaje. Hol, 2 lifturi, recepţie, supermarket, restaurant bufet cu zonă pentru nefumători. Internet contra cost, bar. Grădină cu palmieri, piscină cu apă dulce, terasă pentru plajă cu şezlonguri gratuite (pe plajă contra cost). Prosoape de plajă contra cost. Pool-bar (gustări la prânz). Ieşire directă la ocean prin dune.

Aparthotel Santa Monica

Categorizare locală: 1*

Camere: Apartamente de categoria „B” B1A/B2A/B3A: tip „A1” la parter sau la etajul 1, cameră de zi/dormitor cu canapea pentru a treia persoană, chicinetă, cafetieră, telefon, canal muzical, seif contra cost, TV SAT (la cerere, contra cost), dormitor separat, uscător de păr (se plăteşte o garanţie), duş, WC, balcon sau terasă. Categoria „C” A2A/A3A: tip „A1” la parter, dotări similare apartamentelor de categoria „B”, cameră de zi/dormitor cu 2 canapele, terasă.  Categoria „A” C2A/C3A: tip „A1”; sunt amplasate începând de la etajul 2, dotări asemănăoare apartamentelor de categoria „B”, balcon cu vedere spre ocean (prin grădină).

Aparthotel Santa Monica

Reducere pentru copii/Preţ copii: B2A/C2A: 2 adulţi cu 1 copil 2-6 ani tarif pentru copil, 7-12 ani tarif pentru copil. A2A: 2 adulţi cu 1-2 copii 2-6 ani tarif pentru copil (GYÁ), 7-12 ani tarif pentru copil. Tarifele pentru copii 7-12 ani sunt disponibile în sistemul de rezervare Neckermann.

Mese: Fără servicii de masă sau demipensiune. Toate mesele sub formă de bufet.

Sport:  Tenis de masă. Contra cost: biliard şi tenis. Wellness: Contra cost: masaj.

Copii:  Piscină pentru copii, teren de joacă.

Loc in dubla vedere la mare, fara masa, 485 eur/pers.

Tarifele contin: bilet avion de la Budapesta, sejur 7 nopti, masa din oferta, transferuri, taxe aeroport, parcare GRATUITA la Budapesta.

Tarifele nu contin: asigurare medicala 34 ron/pers. – optionala.

Reclame