Gran Canaria – Ultimele Zboruri din Sezonul de Vara 2012


Bungalows Cordial Green Golf 3+*

Situat lângă terenul de golf “Campo de Golf”. Complex de bungalouri cu ambianţă plăcută, într-un mediu îngrijit, cu piscine mari.
Aşezare: este situat într-o zonă liniştită. Shuttle gratuit spre plaja nisipoasă din Maspalomas (la cca. 1,8 km) şi spre centrul staţiunii Playa del Ingles. Distanţa faţă de centrul comercial Faro 2 este de cca. 500 m.
Dotări:  hotel renovat. Clădire principală cu recepţie, WIFI (gratuit în spaţiile comune), restaurant. Grădină cu 2 piscine, terasă pentru plajă (şi cu zonă ferită de soare), şezlonguri, pool/snack-bar.
Camere: Bungalouri: Tip “B1″: pentru 1-3 persoane, pe 2 nivele, dotate cu ventilator de tavan. La parter cameră de zi/dormitor (canapea pentru a treia persoană), TV-SAT (contra cost), chicinetă, frigider, cafetieră, prăjitor de pâine , spaţiu pentru servirea mesei, terasă mică cu mobilier. La etaj dormitor deschis, seif contra cost, baie, duş, WC, balcon mic.
Mese: fără servicii de masă, mic dejun sau demipensiune. Toate mesele în regim de bufet.
Sport:  Tenis de masă. Contra cost: biliard, la cca. 500 m sală de fitness în aer liber, tenis, squash.
Copii: Teren de joacă, piscină pentru copii, animaţie pentru copii.
Divertisment: Programe de animatie.
Tipp Extra: Dine Around: valabil pentru pachetele cu demipensiune – cina se poate servi şi la un alt hotel Cordial (Sandy Golf sau Mogán Valle), rezervări în prealabil (min. 1 zi, în limita disponibilităţii).
Tarif cu demipensiune, 495 eur/pers.

Aparthotel Santa Monica 3*

Vedere splendidă asupra dunelor de nisip şi asupra Oceanului Atlantic.
Aşezare:  într-o zonă liniştită, lângă plaja nisipoasă cu dune (la cca. 200 m). Centru comercial şi de distracţii “Cita” la cca. 200 m.  
Dotări:179 de apartamente amplasate pe 5 etaje. Hol, 2 lifturi, recepţie, supermarket, restaurant bufet cu zonă pentru nefumători. Internet contra cost, bar. Piscină cu apă dulce, terasă pentru plajă cu şezlonguri gratuite (pe plajă contra cost). Prosoape de plajă contra cost. Pool-bar (gustări la prânz). Ieşire directă la ocean prin dune.
Camere: Apartamente de categoria “B” B1A/B2A/B3A: tip “A1″ la parter sau la etajul 1, cameră de zi/dormitor cu canapea pentru a treia persoană, chicinetă, cafetieră, telefon, canal muzical, seif contra cost, TV SAT (la cerere, contra cost), dormitor separat, uscător de păr (se plăteşte o garanţie), duş, WC, balcon sau terasă.
Reducere pentru copii/Preţ copii: B2A/C2A: 2 adulţi cu 1 copil 2-6 ani tarif pentru copil, 7-12 ani tarif pentru copil. A2A: 2 adulţi cu 1-2 copii 2-6 ani tarif pentru copil (GYÁ), 7-12 ani tarif pentru copil. Tarifele pentru copii 7-12 ani sunt disponibile în sistemul de rezervare Neckermann.
Mese: Fără servicii de masă sau demipensiune. Toate mesele sub formă de bufet.
Sport:  Tenis de masă. Contra cost: biliard şi tenis. Wellness: Contra cost: masaj.
Copii:  Piscină pentru copii, teren de joacă. 
Tarif in camera cu vedere la mare, fara masa, 485 eur/pers.
Tarifele contin: bilet avion de la Budapesta, sejur 7 nopti, masa din oferta, transferuri, taxe aeroport, parcare GRATUITA la Budapesta.
 
Reclame