Vacanta Last Minute in Jamaica – Informatii


Ca marime, a 3-a insula din marea Caraibelor, renumita atât pentru frumusetile naturale cât si pentru vesnica buna dispozitie a localnicilor. Tot de la localnici se poate învata ce înseamna ca omul sa fie mai tolerant si mai prietenos. Iubirea de viata este oglindita si în stilul lor specific de a trata lucrurile, respectiv prin „motto”-ul „no problem, man ”. Toti cei care au „gustat” din mirificul locului se despart cu mare greutate de el. Blue Mountains, Cockpit Country, renumita Dunn’s River Falls si la plajele deosebit de frumoase cu nisip alb de la Negril, apa cristalina a marii, cavalcada de culori de pe plajele tarmului nordic, precum si linistea satelor din interiorul insulei contribuie la petrecerea unei vacante placute. Bineînteles nu trebuie lasat pe dinafara nici soarele stralucitor al Caraibelor.

Beautiful Jamaica – courtesy of http://www.picturesfromjamaica.com

Excursii facultative:

 Cascadele Dunn’s River, Ocho Rios si rafting cu plute de bambus

În cadrul acestui program veti face cunostinta cu 2 dintre cele mai renumite locuri din Jamaica. Se pleaca u plutele de bambus din satul Lethe, pe râu cca. 1 ora. Drumul continuaspre Ocho Rios, în piata mestesugarilor, unde puteti vedea cum sunt lucrate manual unele suveniruri. Dupa servirea prânzului excursia va fi încheiata cu o scurtavizita la cascadele Dunn’s River.

Dunns River Falls

 Black River Rum Safari

Ţinând calea spre sud, trecând pe lânga sate mici si plantatii de trestie de zahar, ajungem la cel mai lung râu al insulei, la Black River. Lânga râu se situeaza si satul cu acelasi nume, cu casele sale construit e în stil victorian. Mlastinile de mangrove ascund o fauna deosebita, ce merita a fi vazuta. Punctul culminant al programului este fara discutii la Fabrica de zahar si rom Appleton, unde pe lânga degustarea licorii marinarilor, puteti afla si cum se prepara renumita bautura, Appleton Rom. Este recomandat sa nu va uitati banii la hotel, deorece veti putea cumpara câteva sticle de rom.

  Golful Delfin si cascadele Dunn’s River

Puteti înota cu delfinii jucausi si prietenosi, dupa care se viziteaza cea mai frumoasa cascada tropicala din Jamaica, cu posibilitati de baie.

 Statiuni importante:

 Negril – Va invitam într-un loc minunat, la Negril: la plaja cu nisip fin, cat vezi cu ochii, palmieri, racusori ascunzându-se de valuri printre stânci, apus sângeriu. Pe lânga frumusetea naturala a locului, orasul este caminul poeziei si a muzicii reagge. Calmul localnicilor este molipsitor si la turisti, pentru ca în scurt timp îi putem vedea atipind linistiti pe plaje. Long Bay este paradisul celor ce iubesc soarele si sporturile nautice, de unde spre sud tarmul jamaican « se rupe » brusc. Profitati si Dumneavoastra de freamatul marii si de ospitalitatea jamaicana. Transferul cu autocarul de la aeroport dureaza cca. 90 minute.

turism la plaja

Sandals – Montego Bay

Montego Bay – A doua statiune ca marime din Jamaica, ce-si asteapta turistii cu renumitul „Hip Strip”, restaurante si numeroase posibilitati de distractii. Pe lânga toate acestea plaja Mobay îi invita pe turisti la plaja, baie si sporturi nautice. Transferul cu autocarul de la aeroport dureaza cca. 20 minute.

 Pentru informatii privind rezervari oferte last minute si detalii de zbor in Jamaica, va rugam sa contactati Iuve Travel Cluj.

Reclame