Last Minute Gran Canaria – Vacanta de Iarna


Vacanta la soare, Iarna!

Gran Canaria, insula „vesnicei primaveri” va asteapta tot timpul anului cu temperaturi medii apropiate de 25 de grade Celsius. Vremea este perfecta pentru plaja iar hotelurile cu personal primitor si profesionist sunt la standarde de calitate dintre cele mai inalte. Va prezentam in continuare cateva idei pentru petrecerea timpului liber pe insula:

Las Palmas de Gran Canaria

Excursii facultative

Casa Romantica – Cu ocazia acestei excursii se viziteaza cele mai interesante locuri ale insulei, cum ar fi: Craterul Bandama, singurul vulcan locuit din lume, San Mateo – inima verde a insulei, Roque Nublo – cel mai înalt punct al insulei, de unde pe timp frumos se poate vedea pana si insula Tenerife, Muzeul pestera Ayacata, San Bartolome – sau drumul migdalelor, respectiv Fataga –valea celor 1000 de palmieri.

Santa Ana Cathedral

Sarbatoarea pesterii – În cadrul acestui program nocturn, veti vizita locuintele – pestera ale bastinasilor din Guayardeque, unde veti putea degusta specialitati locale cum ar fi: Papas Arrugadas (cartofi fierti în apa de mare) condimentati cu Mojo (sos de usturoi) si udate din plin cu vinurile locale. Despre întretinerea atmosferei nu trebuie sa va faceti griji: ea este asigurata de o formatie locala.

San Augustin – statiunea este înconjurata de stanci cu forme bizare si este recomandata celor care cauta un loc mai linistit, decat Playa del Ingles. Statiunea este plina de  bungalow-uri, hoteluri si apartamente înconjurate de gradini minunate, cu vedere spre mare. Promenada Las Flores se întinde de-a lungul plajei de origine vulcanica. Langa ea numeroase restaurante, baruri, iar an Hotel Melia Tamarindos casinoul asteapta turistii. Transfer de la aeroport cca. 30 minute.

Playa del Ingles –  cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a insulei. Este situata pe plaja plina cu dune de nisip. Hotelurile de diferite categorii satisfac cererile fiecarui turist în parte. Pe plaja puteti închiria paturi si umbrele de plaja sau încerca diferite sporturi nautice. Mai multe centre comerciale îsi asteapta cumparatorii: “CITA”, “JUMBO”, “KASBAH”, “METRO”. Cativa pasi de la plaja si ne aflam în mijlocul vietii mondene. Transferul de la aeroport este de cca. 45 minute.

Playa de Amadores – Marina

Maspalomas/Meloneras –  Maspalomas se afla în partea de sud a insulei. Plaja este înconjurata cu dune de nisip, în spatele ei se întinde promenada cu magazine, baruri, restaurante. În ultimii ani a devenit o statiune cunoscuta, cu cartierele Campo de Golf, Campo International, Sonnenland, cu AquaPark si cu terenul de golf îndragite de turisti. De asemenea este îndragit centrul comercial  “FARO 2”, unde gasim Thomas Cook Service, magazine, restaurante, supermarket.

Costa Meloneras

Pe plaja, în spatele farului a aparut un nou cartier, Costa Meloneras, unde se afla promenade cu palmieri, magazine si noul centru comercial “ VARADERO”.
Transfer de la aeroport cca. 45 minute.

 

 

 

You can get cheap tickets on CheapOair online. Book now and go!