Last Minute Grecia – Vara 2012


Alcatuita din trei istmuri, Peninsula Chalkidiki cu satele mici pescaresti si cu multi artizani, cu oameni ospitalieri isi asteapta an de an turistii.
Kriopigi – statiune modest situata pe o colina, intr-o zona linistita, cu plaja nisipoasa si intrand lin in mare, cu golfuri marunte. In statiune se mai gasesc vechile cladiri, cu ajutorul carora putem reconstrui imaginea de altadata a satului si a uitatului mestesug: tesutul covoarelor cu model bizantin. Stau la dispozitia turistilor restaurante, tavernele specifice si magazine mici.

Greek beach – Lefkada

Pefkochori – cea mai mare asezare din peninsula, cu numeroase posibilitati distractive si cateva centre comerciale. Kallithea – statiune situata la mijlocul si in estul Peninsulei Chalkidiki, pe o colina si nu in imediata apropiere a plajei. Aceasta este la o distanta de 10 minute pe jos, pe scari. Pe plaja cu nisip paturile si umbrelele de plaja sunt contra cost, iar golfurile  stancoase sunt optime pentru imersiuni. Orasul – statiune, cu atmosfera mediterana, cu stradutele mici, parcuri cu palmieri, respectiv cu biserica Sf. Nicolae, ofera turistilor sai vacanta ideala.
Potidea – la „intrarea” in peninsula, cu plaje frumoase cu nisip si petris, unde cele doua golfuri, Thermaikos si Toroneos sunt legate intre ele cu un pod.
Gerakina – statiunea linistita dispune de plaja lata cu nisip/pietris, iar in centrul istoric se poate vizita muzeul oraselului sau puteti participa la programele culturale.

Oferte Last Minute – Vacanta de Vara 2012 – fara transport

Hotel Iris Beach 3* – Siviri/Halkidiki

7 nopti cu demipensiune = 169 EUR/pers. (12 – 19.09.2012)

Asezare: situat la marginea statiunii Siviri, la cca. 500 m de centru. Distanta fata de plaja lunga cu nisip/pietricele este de cca. 600 m.
Facilitati: format din mai multe cladiri, in total 76 de camere. Cladire principala cu receptie, seif contra cost, restaurant pentru nefumatori, bar. Gradina cu piscina (apa dulce), terasa pentru plaja, pool-bar. Sezlonguri si umbrele de soare gratuite langa piscina, pe plaja contra cost. Parcare.
Camere standard: in cladirile anexe, confortabile, telefon, AC, TVSAT, minifrigider, baie sau dus, wc, balcon sau terasa.
Sport: Contra cost: sporturi nautice pe plaja (furnizori locali).
Masa: Demipensiune sau All Inclusive. Toate mesele sub forma de bufet. Pensiune completa. Toate mesele sub forma de bufet. Bauturi alcoolice locale si bauturi racoritoare, cafea si ceai, respectiv gustari (11.00-23.00). Dupa masa prajituri.
Distractii: Numeroase posibilitati de cumparaturi si de distractie in apropiere. Copii: Piscina pentru copii si teren de joaca.

hotel grecia

Hotel Iris Beach

Hotel Evilion Sea & Sun 4* – Nei Pori

7 nopti cu demipensiune = 275 EUR/pers. (12 – 19.09.2012)

Asezare: situat la cca. 50 m de plaja nisipoasa, la marginea statiunii. Distanta fata de centrul statiunii cu restaurante, baruri si magazine este de cca. 300 m (dealungul promenadei), fata de Platamonas cca. 2 km.
Facilitati: este format din cladire principala si 3 cladiri anexe, are in total 90 de camere/apartamente. Receptie, hol, restaurant, cafenea, lift. Parcare.
Camere standard: minibar, AC, seif de inchiriat, TV, internet contra cost, telefon, phoen, baie si wc.
Sport: Programe sportive. Posibilitati de distractii in apropiere.
Masa: demipensiune. Toate mesele sub forma de bufet.
Copii: Piscina pentru copii, animatie.
Distractii: Posibilitati de distractii in barurile si restaurantele din Nei Pori.

hotel grecia

Evilion Sun

Hotel Ammon Zeus 3* – Kalithea/Halkidiki

7 nopti cu demipensiune = 290 EUR/pers. (12 – 19.09.2012)

Asezare: Direct pe plaja cu nisip/pietricele, in apropiere de centru. Este situat pe panta unui deal. Distanta fata de centrlu statiunii Kallithea cu mgazine, restaurante si baruri este de cca. 250 m. Statie de autobuz spre Salonic este la cca. 500 m.
Facilitati:dispune de 126 de camere, hol, receptie (seif contra cost, cca. 12 €/saptamana), lift, bar, retaurant, restaurant a’la carte. Parcare contra cost.
Camere standard: simple, minifrigider, aer conditionat, SAT-TV, telefon, baie, dus, WC si balcon cu sau fara vedere la mare.
Masa: Demipensiune (toate mesele in regim de bufet).
Wellness: Contra cost: sauna mica, baie de aburi, jacuzzi.
Copii: Piscina pentru copii. 1 copil (2-6 ani) 100%, 1 copil (peste 7 ani) 50% cu 2 adulti in camera, pe pat suplimentar.
Distractii: Posibilitati de distractie si de cumparaturi in apropiere.

hotel grecia

Hotel Ammon Zeus