Vacante Last Minute in Turcia


VACANTE NECKERMANN EXTRA

  • Curse charter din Budapesta sau Debrecen
  • Se pot rezerva sejururi de 10 sau 11 nopti.
  • Turboreduceri
  • Camere Spar – tip
  • Reduceri Senior
  • Hoteluri – Club

Turcia – este poate una dintre cele mai vizitate destinatii de către turistii români. Riviera sa are tot ce-i trebuie unei persoane ce doreste să-si petreacă un concediu plăcut: golfuri superbe, plaje întinse, străjiute din depărtare de lantul verde al muntilor Taurus, plaje cu nisip sau pietris, apă cristalină a mării, diferite Sport nautice, restaurante, hoteluri ce oferă serviciul All Inclusive, sunt doar câteva dîntre elementele sale principale. În timpul sederii să nu lăsati pe dinafară vestigiile Turciei: Aspendos, Ephes, Perge sau Myra. Paleta excursiile facultative este foarte largă, alegeti-vă din ea ce doriti! Acelora ce iubesc aventura le recomandăm un rafting sau o excursie cu vaporul. Specialitătile culinare turcesti, ospitalitatea localnicilor si atmosfera bazarurilor atrag pe toată lumea! Dacă doriti o vacantă cu toate aceste elemente, alegeti ca destinatie Turcia si nu veti avea regrete!

Excursii Facultative

Pamukkale– Vă invităm într-o excursie de două zile, care vă poate oferi amintiri de neuitat! Puteti vizita si admira formatiunile calcaroase sub formă de mici căldări, în care de ani buni curg apele termale carbo-calcinate. Peisajul este de basm, parcă ar fi un castel alb, construit în formă terasătă. În apropiere de acest peisaj veti putea vizita si ruinele băilor romane.

Pamukkale

Side – Perge – Aspendos– Vă invităm să vedeti 3 orase antice. În Perge puteti vizita băile romane, Agora si strada pietonală. Urmează amfiteatrul de la Aspendos, în care si în ziua de azi se tin spectacole si concerte, iar ultima oprire o vom face în Side.

Aspendos

Excursie cu vaporul – Din portul orasului Side ne îmbarcăm pe un yacht si călătorim până în Alanya, admirând peisajul, sau profităm de razele soarelui pentru a ne bronza.

Înscrierea la aceste excursii se efectuează la fata locului si tot acolo se comunică si tarifele informative. Excursiile sunt organizate de partenerul local al agentiei Neckermann.

Statiuni turistice in Turcia

Alanya – Este situată la poalele lantului muntos Taurus, înconjurată de plantatii de bananieri si lămâi. Simbolul localitătii este stânca ce intră în mare, precum o mică peninsulă si pe a cărei vârf există ruinele unei cetăti datând din timprile Imperiului Otoman. La vest de aici se întinde plaja Cleopatra cu nisip, lungă de 3 km, iar la est, într-un golf o plajă cu nisip si pietris. Merită să vizitati vechiul oras, unde în bazarul ascuns prîntre strădute înguste puteti cumpăra obiecte artizanale pictate manual, obiecte de piele sau covoare tesute manual, respectiv bijuterii din aur si argint oferite de micile magazine. Restaurantele cu atmosfera lor plăcută, ceianăriile si tavernele vă atrag aidoma unui magnet, să le încercati bunătătile. Oriunde v-ati duce, peste tot veti fi invitati să consumati un ceai sau renumita cafea turcească. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 2 ore si 30 minute.

SideIstoria anticei localităti Side este legată direct de portul său. Putem admira multiple constructii ce oglindesc bunăstarea datând din cele mai vechi timpuri. A rămas în stare foarte bună zidul de apărare al orasului, amfiteatrul cu 15.000 de locuri. Azi vechiul oras s-a transformat într-o statiune foarte îndrăgită, unde se găsesc plajele cu nisip, lungi si frumoase, apa curată a mării si grădinile pline de flori. În tavernele strădutelor mici si înguste putem gusta rachiul turcesc. Distractiile sunt asigurate de discotecile si barurile sale.

Manavgat – se află la cca. 6 km de Side, putin mai departe de plajă si este traversat de râul cu acelasi nume, renumit pentru micile sale cascade. Hotelurile din oferta noastră se situează în împrejurimile celor două statiuni. Transferul de la aeroportul din Antalya are o durată de cca. 1 oră si 30 minute.

Aksu si Lara – sunt cele mai tinere statiuni ale rivierei turcesti. În ambele statiuni, în ultimii ani s-au construit hoteluri mari cu servicii Ultra All Inclusive, ce pot satisface toate cerintele! Pe plaja lungă cu nisip sau pe promenada nouă sunt asezate hotelurile de primă clasă. Cele mai multe hoteluri au grădini superbe si sunt străjuite de plantatii de pini. Ambele statiuni sunt recomandate numai acelor turisti (de orice categorie de vârstă) care doresc să se odihnească în mod activ (fără să viziteze împrejurimile). Iubitorii sporturilor nautice pot încerca una sau chiar toate dintre posibilitătile oferite în aceste statiuni. Transferul de la aeroport din Antalya are o durată de cca. 30 minute.

Delphin Imperial – Lara

Belek – Statiunea s-a dezvoltat doar în ultimii ani într-un centru turistic mai mare. Hoteluri frumoase înconjurate de plantatii de pini, plaje late cu nisip, intrand lin în mare, grădinile frumoase în mijlocul cărora sunt situate hotelurile contribuie la concediul deosebit de plăcut pe care l-ati putea petrece aici. La cca. 5 km se află localitatea Kadriye, unde sunt cele mai multe magazine. Înainte de toate trebiue să amintim faptul căă statiunea a devenit renumită si s-a dezvoltat datorită golfului ce poate fi practicat pe terenurile sale. Pe plajă pot fi practicate sporturi nautice cum ar fi: surf, windsurf, parasailing sau jetski. Statiunea Belek este recomandată atât familiilor cu copii, cât si iubitorilor d esporturi nautice. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 45 minute.

Xanadu – Belek

Kemer – Este situată la poalele lantului muntos Taurus, într-o zonă deosebit de frumoasă. În orasul-statiune: numeroase restaurante, baruri, magazine, respectiv portul de yachturi cu promenada sa, unde în fiecare săptămână se tine târg. În împrejurimile statiunii sunt si alte statiuni mai mici, unde mai multe hoteluri îsi asteaptă clientii. Din aceste statiuni spre Kemer se poate ajunge cu taxiuri ieftine sau cu autobuzele locale. Kemer este locul ideal de plecare în excursiile facultative în orasele Myra, Perge si Aspendos. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 40-70 minute.

Reclame