Vacante Last Minute in Kenya – Iuve Travel


In the Valley of the Man!

Iuve Travel va ofera o vacanta last minute in Africa de Est, Leaganul Omenirii, unde de-a lungul ecuatorului se gasesc savanele uriase, padurile tropicale, plajele cu nisip alb si palmierii. Plajele de vis atrag mii de turisti in aceasta tara indepartata. Aici si iarna ne putem bucura de caldura verii, putem efectua excursii in padurile tropicale, sau puteti participa la numeroase programe de safari, unde se viziteaza parcurile nationale din Kenya. Peisajul din aceasta tara este tot atat de variat ca si populatia care locuieste aici, dintre care cea mai cunoscuta este populatia Masai.

Kenya

Excursii facultative

Tur de oras in Mombasa: Se viziteaza un sat renumit dupa sculpturile din lemn facute de localnici, Cetatea Fort Jesu, care incepand cu anul 1592 a jucat un rol important in comertul cu sclavi. Se viziteaza portul istoric al orasului si o ferma de crocodili.

Masai Mara

Masai Mara Safari: Suprafata rezervatiei naturale Masai Mara este de cca. 1792 kmp, din care doar 512 apatin Parcului National. Rezervatia se invecineaza cu Parcul National Serengeti din Tanzania. De-a lungul raului Mara puteti admira savanele, in unele locuri padurile si colinele sale si nu in ultimul rand lumea faunei: elefanti, lei, leoparzi, sacali, crocodili, bivoli precum si nenumarate specii de pasari. Exista posibilitatea de a participa la safari in cadrul unui program cu avionul. Jambo Kenya Safari + sejur

Ziua 1: Mombasa – din hotelul ales pentru sejur transfer la Mombasa. De aici plecare spre parcul national Tsavo, la Rock Side Camp. In incinta camp-ului restaurant, bar, barbeque, foc de tabara, piscina. Dupa pranz program liber. Cazarea are loc in corturi pentru 2 persoane, cu padiment de beton, acoperis Makuti, dus, wc. Cina si cazare in Camp.

Ziua 2: Rezervatia Naturala Tsavo – dupa mic dejun matinal plecare in parc pentru observarea animalelor. Vizitarea digului Aruba. Pranz picnic. Continuarea observarii animalelor din parc. Seara cina si cazare in Camp.

Ziua 3: Rezervatia Naturala Amboseli – dupa mic dejun plecare in parc pentru observarea animalelor. Pranz. Continuarea observarii animalelor din parc. Seara cina si cazare in Ol Tukai Lodge.

Ziua 4: Rezervatia Naturala Amboseli – Rezervatia Naturala Tsavo –Vest – in zori plecare in parc pentru observarea animalelor, mic dejun la Ol Tukai, dupa care plecare in rezervatia naturala Tsavo –Vest. Prima oprire pe drum se va face la izvoarele Mzima, unde intr-un loc de observatie subteran veti putea vedea hipopotami si crocodili. Pranz picnic in Ngulia Safari Lodge. Continuarea observarii animalelor din parc. Seara cina si cazare in Ngulia Safari Lodge.

Ziua 5: Rezervatia Naturala Tsavo –Vest – Mombasa – dupa mic dejun zbor la Mombasa, transfer, cina si cazare la hotelul ales pentru sejur.

Kenia – Safari

Masai Mara Safari + Sejur:

Ziua 1: Mombasa – Masai Mara – de la hotelul ales pentru sejur transfer in Mombasa, zbor la Masai Mara. Pranz la Mara Fig Tree Camp. Dupa pranz, program de observare a animalelor, transport cu Land Rover. Cina si cazare in Camp.

Ziua 2: Rezervatia Naturala Masai Mara – in zori plecare in parc pentru observarea animalelor: bivoli, gnu, zebre, antilope, elefanti, lei, gheparzi, girafe, rinoceri. Mic dejun, continuarea observarii animalelor. Pranz la lodge. Dupa masa pandirea animalelor, de-a lungul raului Mara. Seara cina si cazare in Camp.

Ziua 3: Masai Mara – Mombasa – si inainte si dupa mic dejun, panda la animalele din stepa Mara. Pranz. Zbor la Mombasa. Cina si cazare la hotelul ales pentru sejur pe litoral.

Mombasa/ Litoralul sudic: la sud de Mombasa se intind cele mai frumoase plaje: Diani Beach si Galu Beach. Pe plaja cu nisip alb, lunga de cca. 10 km putem admira apusul soarelui, pe durata zilei putem incerca unul dintre numeroasele sporturi nautice sau ne putem scalda printre recifuri de corali. Plaja este ideala pentru petrecerea unui concediu de vis. Distractia va este oferita de barurile din hoteluri sau de un teren de golf, aflat la cca. 8 km. Transferul de la aeroport dureaza cca. 2 ore.

Mombasa/ Litoralul nordic: englezii au fost primii care au inceput constructia unor hoteluri pe plajele cu nisip fin si palmieri la nord de Mombasa. Astazi numeroase hoteluri si bungalowuri intampina turistii. Cele mai indragite plaje sunt Bamburi Beach, Shanzu Beach si Nyali Beach, unde baruri, restaurante, discoteci ofera distractii oaspetilor. Transfer de la aeroport cca. 40 minute.

Reclame