Oferte Last Minute in Cuba cu Iuve Travel


Cuba Libre!

Marea turcoaz, plaje minunate cu nisip alb, golfuri de vis, recifuri de coral sunt caracteristicile Cubei, insula din Marea Caraibelor, denumita si perla acestei mari. Pe langa frumusetile naturale, tara este plina de lucruri interesante ramase din perioada colonizarii: palate minunate, catedrale impozante, balcoane interesante ne amintesc de perioada spaniola. Insula a fost descoperita de catre turisti la începutul secolului trecut, de atunci an de an creste numarul lor. Astazi pe langa strandurile de vis au aparut numeroase hoteluri moderne, programe diversificate si interesante asteapta turistii. Statiunea cea mai cunoscuta si îndragita este Varadero, unde fie în perechi, fie cu familia, turistii vor gasi posibilitati de a-si petrece cea mai frumoasa vacanta. Cei ce îndragesc linistea si natura, se pot relaxa pe tarmul estic al insulei.

Havana

Excursii facultative:

Havana si Tropicana Show: Tur de oras, unde vizitati Palatul Prezidential, Capitoliul la El Prado, barurile preferate de scriitorul Ernest Hemingway, La Bodegouita del Medio si El Floridita. Puteti face o plimbare prin vechiul oras, unde au ramas si azi în picioare cladirile monumente istorice din timpul colonializarii. Seara showul cu renume mondial Tropicana Show, va ofera clipe de neuitat.

Excursie în jungla: excursie de 2 ore, în timpul careia se pleaca cu o barca cu motor sa descoperiti jungla. În padurea de mangrove se tine o scurta pauza, la o ferma de crocodili ; mai departe veti putea admira pasarile flamingo sau chiar alte vietuitoare din fauna zonei, în timp ce veti putea consuma si racoritoare.

Excursie cu catamaran: excursie cu vaporul la recifurile de corali de langa Cayo Blanco. Veti avea si posibilitîti de imersiuni sau va veti putea delecta înotand împreuna cu delfinii.

Varadero – Cuba

Varadero – vraja frumusetii peninsulei Varadero atrage turistii an aceasta parte a lumii de mai bine de 100 de ani. Plaja de 20 km lungime, cu nisip alb, apa cristalina caracterizeaza aceasta statiune. În caldura tropicala, turistii se pot racori fie la umbra palmierilor, fie de briza marii. Atmosfera caraiba este întretinuta de formatiile de muzica însirate de-a lungul plajei, de restaurantele si barurile cu specialitati culinare sau bauturi. De-a lungul plajei sunt însirate si hotelurile de toate categoriile, chiar si de lux, respectiv tot aici puteti beneficia de unul dintre serviciile de sport nautic.Transferul cu autocar, de la aeroport pana la hotelul ales dureaza cca. 35-60 minute.

Oferte de vacanta pentru Cuba sau oferta Revelion cu plecare din Bucuresti gasiti pe www.iuvetravel.ro sau ne puteti contacta la agentie.

Reclame