Oferte Last Minute in Mexic! Unde? La Iuve Travel!


Vacante Exotice in Marea Caraibelor!

Mayasii, marea turcoaza, plajele minunate cu nisip alb, golfurile de vis, piramidele, „mariachi”, „taco” si bineinteles tequila sunt caracteristicile acestei destinatii. De-a lungul tarmului Marii Caraibelor si a Oceanului Pacific, pe o distanta de cca. 10.000 km se intind romanticele sate pescaresti sau plajele statiunilor de lux. Vraja Mexicului consta in istoria din timpul coloniilor, oraselor sale, respectiv a siturilor arhitecturale sau a frumusetilor naturii. Pe langa deserturile unde cresc cca. 1000 de specii de cactusi, putem vedea si jungle tropicale, iar pe platourile montane putem intalni cea mai mare populatie indiana. Veti putea admira vulcanii activi, inalti de 4-5000 m, care inconjoara orasul Mexico City. Va recomandam sa vizitati ruinele maiase sau aztece, sa admirati templele si piramidele acestei tari.

Mexico Pyramid

Excursii facultative:

Chichen Itza:  Se viziteaza cel mai renumit templu mayas. Piramida Kukulkan este intruchiparea simplitatii clasice, a astronomiei si a cunoasterii calendarului.

Isla Mujeres: Excursie cu vaporul pe insula supranumita „sanctuarul Zeitei Ix Chel”- zeita belsugului. Program de plaja, imersiuni si pranz-grill pe vapor.

Tulum/Xel-Ha: Excursie la fortareata mayasa din Tulum, dupa masa vizitarea acvariului din Xel-Ha, cu posibilitati de sporturi nautice si distractii.

Tulum

Cancun – este poate cea mai cunoscuta statiune a Mexicului, situata in partea de nord-est a peninsulei Yucatan, lunga de 25 km si lata de 500 m. Plaje minunate cu nisip alb, ape cristaline turcoaze si numeroase posibilitati de sportui nautice ii astepata pe turisti. Pe tarm hoteluri impozante, centre comerciale, restaurante si baruri ce corespund celor mai ridicate pretentii. Cancun este punctul ideal de pornire pentru vizitarea oraselor mayase, cum ar fi Tulum, Chichen Itza si Uxmal.Transferul cu autocar, de la aeroport dureaza cca. 30 minute.

Riviera Cancun

Riviera Maya – la sud de Cancun, Riviera se intinde pana la Tulum, o portiune lunga de cca. 150 km ce gazduieste cele mai indragite statiuni din peninsula Yucatan. Golfuri romantice, plaje cu nisip fin, ape cristaline, respectiv hoteluri moderne de categorie superioara isi asteapta vizitatorii si unde serviciile All Inclusive se inteleg in adevaratul sens al cuvantului. Turistii pot opta pentru numeroase sporturi nautice sau excursii. In fostele sate pescaresti, pe langa cafenelele traditionale sunt si baruri, restaurante si magazine elegante. In Playa del Carmen cel mai cautat loc este „5a Avenida Pasage” – un centru comercial modern si renumit. Nu trebuie uitat Muzeul in aer liber „Columbus Park”. Transferul cu autocar, de la aeroport dureaza cca. 30-50 minute. Destinatia NU MAI NECESITA VIZA!

Reclame