Oferte de Vacanta Muntenegru


Noi Destinatii Europene, O Noua Calitate in Turism

Muntenegru

“Tara Muntilor Negri” – aici va invitam! Piscurile inzapezite, lantul stancos al muntilor inaltat spre cer va ofera iar si iar peisaje de neinchipuit. Rauri salbatice cu apa cristalina, care de-a lungul timpului si-au sapat canioane adanci, cum ar fi canionul Tara, lung de 1300 m sau campiile si padurile ce inconjoara zona lacurilor formeaza patrimoniul UNESCO, azi rezervatie naturala. Orasele batrane, cum ar fi orasul Budva, ne invita la o plimbare pe stradute inguste cu case de piatra, sau in cafenelele, restaurantele, tavernele si barurile ce ne ofera specialitati locale sau clipe de destindere. Pe langa toate acestea sa nu uitam de tarmul Muntenegrului, cu plajele sale in lungime totala de 300 km. Mare albastra si nesfarsita, stanci albe, plaje lungi cu nisip sau pietris, golfuri mici si ascunse ii asteapta pe cei dornici de plaja si baie. Datorita climei placute mediterane, peste tot intalnim plantatii de maslini, smochini, portocali, lamai si de vita de vie. Ofertele de cazare se afla in statiunile Budva si Becici.

Ostrog Monastery, Montenegro

Excursii facultative

Orase antice si moschei – Cu ocazia acestei excursii se viziteaza ruinele de la Stari Bar si putem fi martorii unei convietuiri pasnice seculare, intre oamenii de religie islamica si cei de religie catolica, respectiv se viziteaza piata Ulcinj, unde putem intalni populatia cu radacini ce se intind pana in timpurile ocupatiei otomane. Merita sa vizitati si un restaurant cu specialitati locale.

Budva & Becici – capitala litoralului din Muntenegru este situata intr-un golf, cu plajele cu pietris. Plajele sunt internationale, din acest motiv, in sezonul principal ne putem astepta la lume multa.

Budva

Cele 3 mari plaje ale sale sunt legate intre ele prin soseaua de tarm, pe care putem ajunge in Becici, unde plaja este lata, cu nisip si pietris. Din iunie pana in septembrei intre cele doua statiuni circula si un mini tren. Langa golf se afla Muntii Negri cu peisajele sale extraordinar de frumoase. Transferul de la aeroport are o durata de cca. 30 minute.

Reclame