Last Minute Portugalia – A View from The Atlantic


Cuceriti Madeira, perla portugheză a Oceanului Atlantic.

In aceasta vacanta turistii sunt întâmpinati de stânci abrupte, plaje minunate, munti

Wild Madeira

cu forme bizare si vegetatie subtropicală. Vara, această vegetatie abundentă vă oferă un ocean de culori, care nu trebuie lăsat pe dinafară. Puteti face excursii, ture montane, Nordic Walking, puteti juca golf sau încerca numeroase posibilităti de sporturi nautice. Iubitorilor de apă le putem recomanda golfurile mici, cu apă cristalină si plaje cu pietris sau piscinele cu apă de mare.

Excursii Facultative

Madeira pitoreasca– Aceasta excursie va prezinta frumusetile naturale ale Madeirei, pe durata ei putând descoperi: un mic sat pescaresc pe nume Camara de Lobos situat pe o stânca numita Cabo Girao, localitatea Ribeira Brava; la nord se viziteaza Porto Moniz, unde veti gasi o „piscina” naturala alcatuita în urma solidificarii lavei. În cadrul unui program liber veti putea încerca înotul în acest loc.

Funchal

Tur de oras în Funchal – În capitala aglomerata puteti face cunostinta cu traditionalele lucruri de mâna, întâlnite aici sub forma vestitelor dantele de Madeira, veti putea urca cu transportul pe cablu în Monte, muntele curativ de odinioara. Încercati posibilitatea facultativa deosebita de a va întoarce în Funchal! Puteti coborî în oras pe un derdelus, având în loc de sanie un cos! Pentru cei ce nu au acest curaj, întoarcerea se face tot cu transportul pe cablu… Dupa-masa degustare de vinuri într-una din cele mai vechi pivnite din Madeira.

Porto Santo – O insula mica cu plaje cu nisipuri albe, idilice si mare albastra. Pe plaja lunga de 9 km le puteti încerca toate astea! Dupamasa întoarcere la Funchal cu feriboat-ul.

Tarife informative:

  • Madeira Pitorească: cca. 50 EUR/persoană
  • Tur de oraş în Funchal: cca. 28 EUR/persoană
  • Porto Santo: cca. 100 EUR/persoană
  • Satele Madeirei: cca. 46 EUR/persoană

Înscrierea la aceste excursii se efectuează la faţa locului. Excursiile sunt organizate de partenerul local al agenţiei Neckermann.

Porto Santo

Funchal este capitala insulei, port situat în partea de sud, străjuit de munti si stânci cu forme bizare. Vile construite în stil portughez, castele, biserici, minunata piată de flori, magazine si o colectie unică de orchidee întâmpină turistii. Vizitati restaurantele, tavernele sau gustati renumitul vin din Madeira, încercati specialitătile de mâncare „Espada” sau „Espetada” (fripturi la grătar). Una dintre locurile cele mai frecventate este „Lido”, piscina cu apă de mare, terasă de plajă si restaurant. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 20 minute.

Machico– este al doilea oras ca mărime de pe insulă. Cu toate că în ultimii ani orasul a cunoscut o dezvoltare rapidă, a reusit să păstreze atmosfera provincială. Hoteluri moderne, cafenele si magazine veti găsi din plin. Însă noi vă recomandăm tavernele si cramele care vă pot oferi specialităti locale culinare si mai ales de vinuri. Într-o plimbare făcută în împrejurimile portului puteti admite că ati călătorit înapoi în timp, oamenii locului fiind si azi dăruiti muncii lor traditionale de pescari. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 15 minute.

Machico

Reclame