Last Minute Bulgaria – Oferte de Vacanta Ieftine!


Atractia Marii Negre!

Bulgaria – atrage turistii în primul rand cu frumusetile sale naturale contrastante, respectiv cu clima placuta. De-a lungul plajelor cu nisip fin a Marii negre se întind coline, langa ele muntii Balcani. Riviera bulgara este într-o continua schimbare si dezvoltare. Se deschid noi restaurante si taverne oferind o varietate mare de specialitati culinare bulgaresti. Baruri mai vechi si mai noi, respectiv discoteci în aer liber îsi asteapta oaspetii. Si nu în ultimul rand trebuie amintite hotelurile nou construite sau renovate, care în marea lor majoritate îsi asteapta turistii cu piscine, pe langa multe alte servicii. Cei ce calatoresc singuri sau cu familia si prietenii vor gasi cea mai potrivita modalitate de distractie sau odihna.

Golden Sands

Excursii facultative

  • Neckermann Showseara distractiva în aer liber, cu cei mai buni artisti, cu program folcloric, varietăţi, balet, acrobaţii, dans, tombola si cina cu consumaţie nelimitata de vin.
  • Sofia si Manastirea Rila – Pe parcursul unei zile, se viziteaza capitala ţarii si Manastirea Rila vestita pentru frescele, icoanele si sculpturile ei de lemn. Transport cu tren si autocar.
  • Jeep Safari – Cu aceasta ocazie veti vizita o fabrica de brandy, veti servi un pranz pik-nik, respectiv veti putea practica echitatia, plimbarea cu caleasca si tirul cu arcul sau chiar puteti sa încercati costumele populare.
  • Istanbul – În cadrul programului de 2 zile cu autocarul veţi cunoaste renumita metropola.

Înscrierea la aceste excursii se efectueaza la fata locului si tot acolo se comunica si tarifele informative. Excursiile sunt organizate de partenerul local al agentiei Neckermann.

Duni Royal Resort  – situata într-un golf imens, protejat de vant, staţiunea este destinaţia ideala pentru cei ce iubesc sporturile nautice, respectiv pentru familii. Burgas se afla la doar 40 km, Sozopol la cca. 10 km. Transferul de la aeroportul Burgas dureaza cca. 1 ora.

Nessebar – vechiul oras este patrimoniu UNESCO si se situeaza pe o formaţiune stancoasa al unei insule. Pe continent se poate ajunge pe un dig. Transferul de la aeroportul Burgas are o durata de cca. 40 minute.

Sunny Beachcu plaja sa de 7 km lungime si 150 m lăţime, cu nisip fin este paradisul al tuturor categoriilor de turisti. La placerea unui concediu reusit contribuie si hotelurile renovate si numeroasele posibilităţi de sproturi. În barurile si discotecile staţiunii concediul poate fi întregit de distracţiile nocturne. Transferul de la aeroportul Burgas are o durata de cca. 40 minute.

Holiday Club Riviera – staţiunea se întinde pe o suprafaţa de 15 ha, se situeaza la sud de Nisipurile de Aur. În centrul ei se poate ajunge pe jos în cca. 15 minute. Varna se afla la cca. 17 km, unde se poate ajunge cu autobuze locale. În staţiune se gasesc în total 5 hoteluri. Transferul de la aeroportul din Varna are o durata de cca. 40 minute.

Nisipurile de Aurstatiunea a primit numele sau datorita plajei lungi de 4 km si lata de 50 m, de culoarea aurului. Deasupra plajei se gaseste un nou aquaparc. Distrctiile de seara sunt asigurate de discoteci, spectacole – variete, si concerte. Pe promenada de langa plaja baruri, cafenele si restaurante ademenesc turistii dornici de delectare. Posibilitatile sporturilor de uscat si nautice sunt deasemenea numeroase. Transferul de la aeroport are o durata de cca. 45 minute.

Reclame