Schi in Austria 2012 – Revelion si Sport cu Neckermann Reisen si Iuve Travel


Unde putem schia in Austria?

Salzkammergut

Wolfganfsee – Postalm: Statiunea cu o clima placuta este situata în inima regiunii, în zona lacurilor Wolfgang, zona care în timpul iernii este acoperita de zapada si gheata, astfel potrivindu-se într- un peisaj de basm.

În aceasta zona de schi se gasesc pârtii pentru toate vârstele, dar si pentru cei mai curajosi schiori (pârtii de mare altitudine – 20 km). Nici cei ce iubesc distractia si alte sporturi de iarna nu se vor plictisi, la dispozitia lor fiind numeroase posibilitati de acest gen.

OBERÖSTERREICH – GOSSAU

Gossau – Dachstein

Orasul Gossau se situeaza în partea de vest a muntilor Dachstein, într-un cadru pitoresc. Este una dintre cele mai indragite statiuni montane din Austria. Indiferent de vârsta, aici toti turistii îsi pot gasi pârtie pe gustul lor. În zilele de joi se poate schia pe pârtie luminata. Cu telefericul se poate ajunge si pe versantele Annaberg si Russbach, din Salzburg. Pista de schi cca. 40 km, traseu schi fond cca. 50 km. Pârtie pentru sanius, teren pentru popice pe gheata, sanie trasa de cai, 4 discoteci ; piscina acoperita, sauna, solariu, tenis.

STEIERMARK – TAUPLITZALM – TAUPLITZ

Statiunea Tauplitz are unele dintre cele mai bune pârtii de schi si este una dintre cele mai frumoase zone montane ale Austriei. Posibilitatile de sporturi de iarna sunt numeroase, cum ar fi : drumetii montane, popice pe gheata, patinaj, tenis, echitatie, squash, sanie trasa de cai si piscina termala acoperita în statiunea vecina Bad Mitterndorf.

BRUCK & FUSCH – GROSSGLOCKNER

Cele dou a statiuni sunt situate între Zell am See si Kaprun. În câteva minute, cu schi – busul gratuit se poate ajunge în Regiunea Sportiva Europa, unde va asteapta 56 tipuri diferite de mijloace de transport pe cablu, 130 km de pârtii bine întretinute. Siguranta zapezii este maxima, ea fiind asigurata fie de clima, fie de tunurile de zapada. Pentru petrecerea unei vacante ideale va stau la dispozitie posibilitati de sanius, de sporturi extreme, patinoar, popice pe gheata, schi fond, sanie trasa de cai si multe altele. Ofertele noastra cuprind si schi-bus gratuit la mijloacele de transport pe cablu.

Oferte Extra pentru începatori:

– 3 zile curs de initiere, cu echipament, 3 zile abonament la pârtia pentru începatori din Fusch, pentru adulti 139 EUR/persoana, pentru copii 116 EUR/persoana.

SALZBURG – ZELL AM SEE – KAPRUN

La schi in Zell am See

Centrul Europa Sport din Zell am See si Kaprun asteapta în fiecare iarna turistii, pe pistele totalizând 130 km; în Kitzsteinborn la 3203 m înaltime sunt invitati iubitorii de schi si snowboard; 57 teleferice si schi-lifturi stau la dispozitia turistilor, la care se poate ajunge cu schi-bus. Alaturi de schi se pot alege si alte posibilitati de distractii, cum ar fi sania trasa de cai, sanius sau traseele montane. Schi fond : cca.200 km, prin padure pâna la lacul Zeel am See ; piste exista si la 1300 respectiv 2900 m altitudine; patinoar ; snow-rafting si alpinism. Seara sunt asteptati turistii în barurile Apres-Ski, discoteci si pub-uri. La restaurante se pot alege dintre specialitatile locale. Posibilitati de sport în Zell am See : centru de sport si terapeutic în sala de sporturi, piscina acoperita, sauna si solariu ; 4 terenuri de tenis, în Kaprun centrul « Optimum » cu piscina acoperita, sauna, teren de tenis si squash.

SALZBURG – SAALBACH-HINTERGLEIMM

Saalbach – un adevarat paradis al sporturilor în inima Tennengebirge. Aici va asteapta numeroase posibilitati de sport si de distractii: 200 km pârtii de schi, 55 minjloace de trasnport pe cablu, piste pentru snowboard, sanius, sanie trasa de cai, patinoar, popice pe gheata.

WILDKOGEL / ZILLERTAL

În zona de schi Wildkogel se poate schia pâna la altitudinea de 2200 m. Începând cu pistele pentru începatori, mergând pâna la zonele accidentate, oaspetii sunt întâmpinati de diferite pârtii.

Statiunea Neukirchen va pune la dispozitie numeroase posibilitati distractive si sportive : sanius, patinoar, popice pe gheata, echitatie, ture montane, parapanta, teatru, cinema, baruri Apres – Ski, etc.

Neukirchen

Statiunea Krimml este una dintre cele mai cunoscute statiuni, acest lucru datorându-se în primul rând pentru cascadele ei, care sunt cele mai înalte din Europa. În timpul vacantei de iarna, pe lânga schi, va invitam sa vizitati aceasta regiune de un pitoresc deosebit.

Statiunea Hochkrimml/Gerlosplatte este legata de zona de schi Zillertal, cea din urma reprezentând un adevarat paradis al schiorilor. Cele doua zone de schi se situeaza între Salzburg si Tirol, oferind posibilitati nelimitate de schi. Dupa orele de cursuri de schi, gradinita de schi, sau chiar schi de cel mai înalt grad de dificultate, puteti sa petreceti momente deosebite în discoteci, restaurante, sau sa gustati un « ceai de la ora 5 » sau de ce nu, sa participati la un concurs de schi-fond.

SALZBURG – RAURIS-EMBACH

Statiunea Rauris – situata în mijlocul unei vai deschise, la picioarele Muntilor Hohen Tauern. Statiunea este recomandata pentru turistii care nu se dedica numai schiului ci si altor sporturi de iarna cum ar fi: pârtie luminata de sanius, echitatie sau sanie trasa de cai. Statiunea dispune si de o sala pentru tenis respectiv un fun-park pentru iubitorii snowboard-ului sau „tun de zapada”, popice pe gheata.

Statiunea Embach -este situata la 8 km de Rauris, în apropiere de Salzachtal, dispune de un schi-lift, o scoala de schi, o unitate de închiriere de schi. Turistii sositi în statiune pot beneficia si de posibilitatile de schi din Rauris.

GASTEINERTAL:

Familii, Atenie!!! Cele mai mari reduceri tarifare se acorda în cel mai frumos sezon destinat schiului, adica în perioada 24 martie si 01 mai. În cazul în care adultul cumpara un abonament de 6 – 18 zile pe transportul pe cablu, un copil pâna la vârsta de 15 ani beneficieaza de un abonament gratuit !

Skiamade – în inima Europei ! În regiunea de schi Gasteinertal puteti beneficia de un schi la superlativ, adica va stau la dispozitie 860 km de pârtii, de diferite dificultati, deservite de 22 societati de transport pe cablu, unde tariful cel mai bun decide !

Skiamade Austria

Wellness în Gasteinertal – în acesta zona se poate beneficia de cea mai larga paleta din acest tip de serviciu ! Oazele de sanatate va stau la dispozitie cu diferite modalitati de a va reface în timpul concediului.

Baile – pestera din Gastein , multumita stilului de constructie si izvoarelor termale (18 la numar), piscinele de aici sunt alimentate cu aproximativ 1 milion de litri de apa termala. Cei care doresc relaxare, pot beneficia din plin de ea, în centrul special creat. Cei ce doresc distractie o pot face în centrul distractiv, unde 2 piscine uriase, cu curenti de apa, cu tobogane (din care unul de 70 m lungime) stau la dispozitia turistilor.

Alpentherme – Bad Hofgastein, este una dintre cele mai mari bai termale din Europa. Pe o suprafata de 14.000 ha, sub o cupola multimedia de 360 grade si-au gasit loc : Relax-World-ul, centrul wellness, centrul de saune si centrul distractiv.

Bad Hofgastein

Sillian – statiune îndragita, situata în Hochpustertal, în zona sudica a Tirolului. Zona de schi Thurntal este destinatia ideala pentru familiile ce doresc sa practice sporturile de iarna. Va stau la dispozitie 200 km de pârtie schi-fond, respectiv de aici puteti schia prin Cortina d-Ampezzo în Villach sau în Gaital. Totodata în Sillian va puteti recrea si la piscina acoperita, pe unul dintre pationoare sau luând parte la o tura montana pe traseul totalizând 100 km.

Bad Kleinkircheim (Dobriach) – schi si băi termale la un loc – ar fi caracteristica principală a îndrăgitei statiuni. Statiunea este înconjurată de muntii Nockberg, unde vă asteaptă pârtii de schi totalizând 90 km, 85% dintre ele fiind dotate cu tun de zăpadă. Turistii de toate categoriile de vârstă pot beneficia aici de o vacantă plăcută. În băile termale acoperite deasemenea se poate relaxa oricare turist. Pe lângă schi se pot practica si o serie de alte sporturi de iarnă, cum ar fi: sănius, patinaj, schi-fond, tenis. Seara puteti vizita hanurile locale pentru a degusta o atmosfera adevarata de Apres-Ski.

Mai multe ofertepentru petrecerea Revelionului in Austria la schi, la sfarsitul anului 2012 gasiti aici. Hotelurile prezentate dispun de mijloace moderne pentru a ajunge la un schilift care sa va urce pe munte in cele mai bune conditii. Deasemenea dispun de centru pentru inchiriere schiuri, sau il gasiti in apropiere.

Oferte Neckermann Resien pentru Revelion la schi in Austria sau pentru vacantele elevilor gasiti aici.

Reclame