Oferte de vacante active si ieftine in Kos si Zakynthos cu Iuve Travel


Ce sa faci si ce sa vizitezi?

 Insula Kos:

 Turul insulei – Pe parcursul acestei excursii de o zi se vor vizita: capela Asclepios – cunoscut loc de pelerinaj secular, pentru cei ce doreau vindecarea, cel mai înalt punct al insulei, satul Zia. Îmbarcare pe vapor si navigare în golful Kefalos, unde se va servi prânzul si veti avea timp pentru băi de apă si soare.

Asklepios

 Rhodos – Excursie cu vaporul în insula învecinată, cu ocazia căreia veti putea călători înapoi în timp, până în vremurile cruciadelor, respectiv veti face cunottintă cu obiectivele turistice importante ale insulei Rhodos.

Bodrum – La o aruncare de băt se află acest minunat portulet al Asiei Mici! Merită să vizitati moscheiele, minaretele si bazarurile sale.

Tarife informative:

  • Turul insulei: cca. 49 EUR/persoană
  • Rhodos: cca. 65 EUR/persoană
  • Sărbătoarea vinului: cca. 39 EUR/persoană
  • Bodrum: cca. 46 EUR/persoană

Înscrierea la aceste excursii se efectuează la fata locului. Excursiile sunt organizate de partenerul local al agentiei Neckermann.

Orasul Kos / Psalidi / Lambi – în oras, sau în cele două statiuni apropiate, am ales câteva hoteluri unde să vă petreceti concediul. Din statiunile Psalidi si Lambi puteti ajunge cu usurintă în orasul Kos, unde se găsesc numeroase posibilităti de distractie. În micul port vă asteaptă vapoarele pentru excursiile în insulele apropiate sau mai îndepărtate. Tavernele, restaurantele, cafenelele si magazinele au grijă să nu vă plictisiti nici o clipă. Merită să aruncati o privire si la săpăturile arheologice elene sau romane. Pe plajele cu nisip sau pietris puteti face băi de soare sau în apa răcoroasă a mării, respectiv puteti opta pentru una dîntre posibilitatile de sporturi nautice. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 60 minute.

 Insula Zakynthos

 Turul insulei – Pe parcursul excursiei veti putea cunoaste cu principalele obiective turistice, precum monumentele istorice si frumusetile ei.

 Excursie cu vaporul – Primul punct în această excursie este vizitarea epavei unei corăbii, ascunsă într-un golf, apoi Pestera Albastră. Cu putin noroc veti avea ocazia să vă întâlniti si cu testoasele Caretta, care cel mai des pot fi văzute în iunie si iulie.

 Olympia – În timpul excursiei se va vizita peninsula Peloponeză, respectiv orasul antic Olympia, leagănul jocurilor ce vă oferă multe: templul lui Zeus si Hera, plantatia sfântă de pini, muzeul si stadionul antic.

Înscrierea la aceste excursii se efectuează la fata locului si tot acolo se comunică si tarifele informative. Excursiile sunt organizate de partenerul local al agentiei Neckermann.

Laganas Night Life

 Laganas – Este situată în partea de sud a insulei, cu plaje lungi cu nisip, taverne, baruri, restaurante si discoteci. Golful Laganas este renumit si pentru că aici se află cuibarul testoaselor caretta, lucru care sperăm că va fi respectat si de dumneavoastră. Datorită acestui lucru, în golf nu este permis nici un fel de sport nautic. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 15-20 minute.

 Vasilikos – O peninsulă minunată, despărtită de restul insulei prin dealul Skopo (491 m). Pe vârf se organizează excursii pentru a avea parte de panorama ce se deschide de aici spre Zakynthos. În această parte a insulei găsim plantatiile de vită de vie, pini si măslini. Cele mai frumoase însă sunt golfurile mici si ascunse, din care se găsesc si prin împrejurimile statiunii Vasilikos. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 30-50 minute.

 Planos – Peisajul este plin de plantatii de măslini si golfuri cu nisip. Statiunea mică doar în ultimii ani a crescut si a devenit un loc îndrăgit de turisti. Cei ce doresc să se recreeze sunt asteptati de baruri, restaurante, pub-uri, discoteci si taverne. Pe plajele minunate cu nisip puteti închiria paturi si umbrele de plajă sau puteti practica unul dîntre sporturile nautice. Statiunea se află la cca. 5 km de Zakynthos. Transferul de la aeroport are o durată de cca. 45 minute.

Reclame